Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Medische hulppost
Kruispost geeft hulp aan onverzekerden. De hulp die we bieden, is die vergelijkbaar met die van een huisartsenpraktijk; er hoeft echter geen rekening gehouden te worden met een tijdslimiet voor een consult. Van iedere patiënt wordt een kleine bijdrage gevraagd ter bestrijding van de kosten. Onze artsen maken samen met een aantal medisch specialisten uitgebreidere zorg mogelijk, zoals een chirurg, een dermatoloog, een neuroloog en tandartsen.

Psychosociale zorg
De POH-GGZ brengt in overleg met de artsen psycho-sociale problemen in kaart en verwijst naar en werkt samen de GGZ en andere instellingen.

Receptionisten
Ons werk wordt mogelijk gemaakt door de receptionisten, die de patiënt ontvangen namens de verschillende disciplines en de administratie bijhouden. Kruispost is principieel een vrijwilligersorganisatie. Daarom werken alle artsen (ongeveer 45) en receptionisten (ongeveer 35) als vrijwilliger. Om de continuïteit van de zorg te waarborgen is er een coördinerend team. Per jaar bezoeken zo’n 3200 patiënten Kruispost.

Een bezoek brengen
U bent welkom om Kruispost te bezoeken, tijdens de openingsuren.

Kosten
Kruispost is afhankelijk van giften. Zonder deze steun zijn wij niet in staat ons werk te doen. Aan onze  patiënten vragen we een donatie van €5, indien ze dit niet kunnen betalen, dan is dit geen must.

Delen? Graag!

Kruispost biedt medische en psychosociale zorg aan inwoners van Amsterdam zonder zorgverzekering.

Kruispost
T 020 - 624 90 31
E info@kruispost.nl

Meer contactgegevens

Copyright Oudezijds100 © 2020

Website door: Webheld.nl